Ben tornats i ben tornades,

Fa gairebé tres mesos, el passat 7 de març anunciàvem que a conseqüència de l’aplicació de l’article 100.2 als presos polítics que els hi permetia sortir de la presó durant la setmana per anar a treballar, el BonaNit es faria únicament els dissabtes i diumenges a les 20:30.

Però pocs dies després, el 13 de març havíem d’anunciar amb una immensa tristor però amb sentit de responsabilitat que suspeníem l’acció de BonaNit eventualment per motius de seguretat i prevenció referents a la Covid-19.

I avui, podem anunciar que tornem a Lledoners!

No hem volgut precipitar-nos i fer-ho abans per evitar riscos innecessaris, per respectar les mesures de seguretat, per evitar concentracions de més gent de la que es permetia i per responsabilitats de tots i totes. 

És ara, després de consultar-ho amb els presos polítics, que podem tornar-hi en aquesta fase 2 de la desescalada en la qual ens trobem a la Catalunya Central. Tot i això, aquest retorn al BonaNit, haurà de ser i demanem que sigui respectant totes les mesures de precaució i seguretat necessàries recomanades pels experts i pel departament de Sanitat, tenir cura i precaució és responsabilitat de tots.

Però el retorn a Lledoners no significa una tornada a la normalitat sinó tot el contrari, el retorn a Lledoners és una tornada a la “no normalitat”. Una “no normalitat” en la que portem instaurats més de dos anys i mig amb presos polítics i exiliats.

Per això el retorn a Lledoners és el retorn a la “no normalitat”, és el retorn a la lluita de persistència al carrer, és el retorn a la lluita pels drets i les llibertats, és el retorn al no retorn.

Dies i horari BonaNit

Seguint els nous horaris establerts del BonaNit, tornarem a Lledoners els dissabtes i diumenges a les 20:30.

Dissabtes i diumenges

20:30

Pla de Lledoners

Comments ( 1 )

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »