El passat 14 d’abril anunciava públicament la sortida d’Història d’un crit. Un llibre que explica com ha anat evolucionat el BonaNit d’una manera natural i modesta, com han estat els nostres sentiments i pensaments en aquest viatge. Un llibre que fa un homenatge a tota la gent que incansablement s’ha manifestat arreu però sobretot a Lledoners per defensar la llibertat dels presos polítics.

Durant aquest confinament, heu estat molts i moltes que heu llegit Història d’un crit, que l’heu demanat a través d’internet, a paradacomanegra.com o a les llibreries més properes. Però allò era només una “preestrena” per a poder celebrar el Sant Jordi, ja que el llibre no havia donat temps de ser distribuït a totes les llibreries.

A partir d’avui ja podem anunciar el desconfinament definitiu del llibre, a partir d’avui ja podeu trobar Història d’un crit a totes les llibreries de pobles i ciutats.

Per últim però no menys important, vull donar les gràcies a totes i tots qui us heu llegit el llibre i m’heu fet arribar a través de xarxes, missatges de suport i els vostres feedbacks sempre positius. 

Us vull donar les gràcies de tot cor per l’acollida que ha tingut el llibre i desitjo que qui encara no l’heu llegit, us agradi tant com els que ja ho hem fet.

 

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »