Presentació

Joan BonaNit - Joan Porras

Sóc en Joan Porras, nascut el 26 de juny de 1995 i fill de Manresa. Però des del 4 de juliol de 2018 també sóc conegut com a Joan BonaNit.

Aquell dia va començar la meva història com a activista contra la repressió de l’Estat Espanyol i per aconseguir l’alliberament dels presos polítics i la República Catalana. Va ser el dia que van traslladar els presos polítics al Centre Penitenciari Lledoners, quan vaig fer el meu primer BonaNit i quan va començar aquest viatge que per sempre més mantindré a la meva memòria.

Un BonaNit de tots i totes

Portem més de 400 nits amb calor, fred, pluja, vent i mil i una anècdotes que quedaran gravades per sempre més en la nostra memòria.
Totes aquestes nits han servit per demostrar que el BonaNit va molt més enllà d’un crit, és molt més que un megàfon o una veu. El BonaNit és de tots i totes, és dels milers i milers de persones que han passat pel Pla, perquè amb la meva veu s’hi sumen milers de veus, perquè amb unes paraules senzilles combatem la ignomínia. Perquè cada BonaNit és vostre i sobretot, dels nostres presos i preses polítiques. Perquè el BonaNit, és una injecció d’energia.
Gràcies a tots i totes per fer-vos vostre aquest BonaNit! Gràcies a tots i totes que ho feu possible!