Aquesta revetlla de Sant Joan serà especial per a tots i totes les que som a Lledoners fent el BonaNit.

Serà la primera revetlla i el primer Sant Joan que els nostres presos polítics passen al Centre Penitenciari de Lledoners i com sempre hem volgut fer des del primer dia els milers de persones que hem estat almenys una vegada al Pla de Lledoners, volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat. És per aquest motiu que el dia 23 de juny farem l’habitual acte de BonaNit en que desitgem BonaNit a cada un dels nostres presos i preses polítiques.

A més, tindrem una convidada molt especial i vinguda de molt lluny. Aquesta revetlla de Sant Joan ens acompanyarà la Flama del Canigó.

La Flama del Canigó arribarà com cada any a tots els racons dels Països Catalans i aquest any també a Lledoners, adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat.

Amb el lema “Enguany, encenc la flama per tu”, els organitzadors de La Flama del Canigó volen que aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevingui un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19.

Aquest any, la Flama també continuarà sent un record per als presos polítics i exiliats i per reivindicar la defensa dels drets fonamentals. És per això que aquest any la Flama vindrà des del Canigó fins a Lledoners per fer companyia als presos polítics en aquesta revetlla.

Està previst que la Flama arribi a Lledoners a les 19:30, seguidament llegir els manifestos i concloure la trobada amb l’habitual BonaNit als presos polítics.

Volem remarcar la importància que, com sempre fem durant el BonaNit, mantinguem les distàncies de seguretat i fem ús de la mascareta de protecció.

Des del primer dia que vam retornar a Lledoners, es pot observar un cartell que hem preparat on es remarca la importància de mantenir la distància de seguretat. També comptem amb un pot de gel hidroalcohòlic per a mantenir la higiene en tot moment.

Desitgem de tot cor que tots i totes tingueu una bona revetlla de Sant Joan!

Comments ( 2 )

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »