Benvolguts i benvolgudes,

Ja fa una setmana de l’inici del confinament i desitjo de tot cor que estigueu el millor possible en aquests moments difícils per a tothom. 

Vull enviar un missatge d’ànim i una abraçada a tota la gent que està patint. És moment de cuidar-nos entre tots i totes, fer-nos companyia encara que sigui a distància i afrontar aquesta situació conscients de la magnitud que té i sobretot, fer-ho a casa.

També vull agrair immensament a tot el personal sanitari la gran tasca que estan fent i que de ben segur seguiran fent. Sou la nostra força, gràcies per lluitar per a tots nosaltres, estarem sempre més en deute amb tots i totes vosaltres.

Escric aquesta publicació des de casa, com la gran majoria de vosaltres i espero que quan ho estigueu llegint, ho feu també des de casa. La nostra missió ara mateix per acabar amb tot això és quedar-nos a casa, per això vull demanar que feu cas a les autoritats i personal sanitari.

#JoEmQuedoACasa

Com vaig publicar fa una setmana, el BonaNit ha quedat aturat fins a nou avís per a fer front a aquest moment, perquè davant d’una hora greu com l’actual, el més important és la salut, i aquesta és la responsabilitat individual i col·lectiva més gran que hem de tenir aquests dies.

Directes d'Instagram amb amics

Des de casa jo també vull col·laborar a fer el confinament més entretingut així que ens hem organitzat amb uns amics per a fer vídeos en directe a Instagram. A continuació us presento qui són aquests amics que de ben segur coneixereu i quins dies farem la retransmissió. 

Tots ells a les 20:30 (Hora del BonaNit).

Març:

  • Diumenge 22: Pep Poblet
  • Dimarts 24: Jan Riera
  • Dijous 26: Toni Albà
  • Dissabte 28: Èric Vergés

Abril:

  • Divendres 3: Lo Pau de Ponts
  • Diumenge 5: Núria Picas
  • Dimecres 15: Laura Borràs
  • Divendres 17: Lluís Puig

Instagram pel confinament

A continuació us deixo un seguit de comptes d’Instagram que ens estan fent el confinament més entretingut i divertit.

Com el Pep Poblet, amic i músic, per aquest ordre per a mi. No només penja vídeos com el hit de la Cumbia sinó que també fa directes a Instagram tocant des del balcó de casa amb la gira “Els meus balcons”.

També el Guillem Boltó (Doctor Prats), el Rai Benet i el Klaus Stroink (Buhos), que cada dia publiquen un vídeo cantant una nova cançó des de la terrassa del seu confinament.

El Guillem Solé cantant de Buhos també s’ha afegit als directes d’Instagram i cada dia a les 19:00 fa un vídeo en directe amb algú de convidat.

I per últim, La República a Casa, un compte creat per a fer vídeos en directe amb gent relacionada amb el món independentista. En aquest compte, dilluns a les 20:30 hi participaré jo mateix.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »