Després d’un total de 468 nits dient BonaNit als presos polítics (212 nits la primera etapa fins al seu trasllat a Madrid i 256 aquesta segona etapa des del seu retorn), avui encarem canvis per a adaptar-nos als esdeveniments que han tingut lloc recentment.
A conseqüència del 100.2 en què tots els presos polítics surten de la presó durant la setmana per a treballar, el BonaNit es farà únicament els dissabtes i diumenges a les 20:30.

L’acció del BonaNit, és una acció de suport i acompanyament. El fet que durant el dia, no siguin a la presó fa que el BonaNit, perdi el seu objectiu principal. Per aquest motiu, simplement es farà els dies que no puguin sortir de la presó per a desenvolupar les seves tasques diàries.

Ens agradaria afegir que aquesta ha estat una decisió presa i consensuada amb alguns dels set presos polítics de Lledoners, també ens han demanat que us transmetem el seu més sincer agraïment per aquestes nits de suport en què no s’han sentit sols ni un sol moment.

Esperem que aquest sigui l’últim pas abans de deixar el BonaNit per sempre, ja que això significarà que tots i cada un d’ells estaran en llibertat!

Gràcies a tots i totes! A partir de dilluns 9 de març del 2020, comença ja el nou canvi del BonaNit

Comments ( 12 )

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »