Fa sis mesos estrenàvem la cançó Invencibles, versionada i dedicada a tots els presos i preses polítiques, exiliats, exiliades, represaliats, represaliades i sobretot a tots els persistents lluitadors que vam fer possible l’1 d’octubre.

El desembre del 2018, va ser el primer Nadal dels presos i preses polítiques en presons catalanes i per acompanyar-los, vam versionar la cançó BonaNit i posteriorment la vam cantar al Pla de Lledoners el 25 de desembre al vespre instants abans del tradicional BonaNit.

Fa mig any va ser el tercer Nadal dels presos i preses polítiques a Catalunya, però aquesta vegada necessitàvem una cançó per encoratjar-nos a seguir persistint.

Una cançó que tenia com a objectiu principal animar l’independentisme en la seva lluita amb un sol crit; la unitat.

Actualment que la repressió en el moviment independentista fa que hi ha baralles, retrets i menysteniments, a un cantó i l’altre, la cançó Invencibles va voler servir d’homenatge a l’1 d’octubre per a tornar a recordar aquell dia, entendre quina és la nostra lluita i com hem arribat fins aquí.

Voler destacar l’esperit de solidaritat i unitat de l’1 d’octubre, obrir els ulls i adonar-nos que braç a braç hem resistit a tots els embats i ho hem fet junts, no ens hem rendit i no ens podem dividir perquè hi ha una causa superior a tot; la independència.

Sense diferències, mirant-nos als ulls i sense demanar-nos si som d’uns colors o d’uns altres, si votem uns o uns altres, recordant aquell dia que per sobre de tot regnava l’esperit d’unitat.

Perquè només JUNTS HO ACONSEGUIREM.

Perquè JUNTS SOM INVENCIBLES!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »