Benvinguts a la nova pàgina web que estrenem. Aquesta és la primera d’un seguit de novetats que tenim per informar. I des d’aquí, des d’aquesta plataforma, anunciarem totes les informacions que vindran.

Tota la informació al moment

El principal objectiu d’aquesta pàgina web és el de facilitar de tota la informació a tota la gent que ens seguiu, a tots i totes que us heu fet vostre el BonaNit, a tots i totes que tot i la distància sempre hi sou. Una plataforma on en un sol clic pugueu accedir a totes les respostes a les preguntes que us puguin sorgir.

Sovint per xarxes socials veig preguntes referents a quina hora i a quina ubicació fem cada nit el BonaNit, com es pot arribar o com accedir. Bé, doncs en aquest espai obert a tothom, hi trobareu tot el que necessiteu per a venir a Lledoners, així com un recull de vídeos, informació sobre mi, una pàgina de contacte i un calendari per a consultar els futurs actes que farem i que assistiré.

Un blog d'opinió

Com a novetat en aquesta pàgina web diferent del que ja comparteixo a les xarxes socials, és aquest blog d’opinió. Un espai on periòdicament escriuré opinions i reflexions adequades a cada moment polític i social o simplement escrits, reflexions o experiències que vulgui compartir amb tots vosaltres.

Escrits que compartiré també a través de xarxes socials i sobretot, a través del canal de Telegram on us arribaran les entrades al bloc. Els meus escrits d’opinió al vostre telèfon mòbil al moment.

Una plataforma de novetats

Fa uns dies vaig informar per xarxes socials que hi haurà novetats que tinc moltes ganes d’explicar i com he dit aquesta és la primera, però també és l’impuls.

No deixeu de seguir la pàgina web i les xarxes socials.

Aquesta pàgina web servirà d’espai per a explicar-ho, per a  agrupar-ho, per a compartir-ho.

Comments ( 22 )

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *