Avui m’agradaria parlar-vos del meu equip, del grup de persones que ha fet possible nit rere nit que el BonaNit persisteixi. El grup d’homes i dones que m’acompanyen durant totes aquestes llargues nits que portem dient BonaNit als presos i preses polítiques.

El veritable secret del BonaNit

Aquest escrit al blog vol ser un petit homenatge a vosaltres, al grup BonaNit, perquè vosaltres sou en Joan BonaNit i perquè sense vosaltres, res d’això hauria estat possible.

Sovint a Lledoners molts dels qui veniu per primera vegada em feu la pregunta habitual i que a tothom li passa pel cap; Com ho fas per ser-hi cada nit? Com ho fas per organitzar-te? Quin és el secret?

Doncs mireu, el veritable secret del BonaNit és aquest que us estic explicant, el grup humà que m’acompanya, EL MEU EQUIP. I ho dic amb lletres majúscules perquè som això, un equip amb lletres majúscules.

Des de ben al principi quan ni de bon tros el BonaNit era conegut, ells hi han estat, alguns abans que altres però sempre han estat benvinguts tots els que s’hi han anat afegint.

Aquesta acció va començar com una cosa familiar, on anava amb el pare i la mare, la meva germana, el meu cunyat i les meves nebodes però al cap de pocs dies, va començar l’aventura.

Els primers en arribar van ser el Neme, l’Anna, la Mireia, el Jordi i al cap de poc temps s’hi van afegir el Jordi argentí i l’Elisa. 

e3a37c78-883b-45a1-8aa7-62b53d64e0ad

El grup BonaNit sempre creix

Tot i la quantitat de gent que ha passat pel pla, sempre hi ha qui ve més sovint, qui demana ajudar i qui s’hi involucra més que altres. I aquest ha estat el cas de la resta del grup BonaNit que ha anat creixent al llarg dels mesos. Així que a poc a poc vam anar fent-nos un equip més nombrós amb l’arribada de la Dolors, el Manel, el Lluís, el Nasi i la seva família…

Cadascú afegint el seu granet de sorra i amb les seves aportacions fent que el grup BonaNit funcioni com un engranatge perfecte.

Cada de membre del grup és una part de Joan BonaNit, perquè des del primer dia us vau fer vostra l’acció i perquè sense vosaltres no seria possible.

GRÀCIES!

Us podria explicar moltes anècdotes de tot el grup però no acabaria mai i de fet, en vull guardar alguna que es pot llegir a Història d’un crit.

Així que aquest escrit és només una mostra d’agraïment cap a vosaltres, equip. Neme, Anna, Jordi, Mireia, Jordi, Elisa, Dolors, Manel, Lluís, Nasi… I sobretot a la meva família, pare, mare, Ariadna, Joan, les meves nebodes i també tu, la meva parella, Marta.

GRÀCIES, INFINITES GRÀCIES!

Comments ( 17 )

  • Gràcies Joan molt maco aquest bloc i maco com ho expliques i agreixes als que t, han acompanyat des de l’inici,i ja seràs sempre aquell noi, que vas volgué que els presos no és sentissin sols, i no saps com t’ho agraïm, mil gràcies t, estimen

 • Moltes gràcies a tots.Els que som al Berguedà i grans no podem ser-hi gaire.Una forta abraçada a tots.Molt bona nit!!!

 • Es un gran honor poder aportar un granet de sorra a aquest grup.. Per donar suport als presos polítics que han donat la seva llibertat per una Catalunya més justa. Aquest país, la terra del meu pare, ens ha acullit com a veritables fills… Estic molt agraïda de poder tornar l’amor que m’han donat.

 • Gracias a ti Joan, desde el primer momento que nos conocimos, tanto tu como tus padres nos acogisteis como si fueramos parte de vuestra familia, y como tal hemos procurado ser participes del proyecto que iniciaste, pues el mismo es de una gran generosidad.
  Hemos pasado juntos, frio, calor y sobretodo muchas emociones, no cambiaria nada de lo vivido.
  Y tienes mucha razón cuando hablas del equipo que se ha formado, somos una gran familia.

 • Moltes gracies a TU JOAN…
  Has fet possible que cada nit ens retrobem un grup de persones que si no fos pel BONA NIT no ens aguessim conegut mai
  Donan escalf als nostres PRESOS POLÍTICS , hem anat teixint una amistat que perdurarà en el temps
  Una abraçada

 • La humanitat que demostres dia rere dia, mes rere mes, i malauradament, any, rere any, donant escalf als presos politics ens ha fet conscienciar que també hem d’aportar el nostre granet de sorra.

  És tant gran la injustícia que han de soportar i tant valuosa la tasca que t’has proposat, que el mínim que podem fer és acompanyar-te i acompanyar-los.

  T’honora molt tot el que fas i t’honora molt el detall dedicat al teu equip!

  Seguim,! Gràcies Joan!

 • De tots els meus amics he après moltíssimes coses, però la lliçó més important l’he après de tu i amb tu….PERSISTIR en la lluita per la Llibertat!
  Llibertat Pels notres pressos/es polítics/es!!!
  T’estimo Joan….

 • Sou fantàstics, tinc l’honor de conèixer cadascun dels noms que han sortit i sou molt bona gent, us estimo molt i tot i no poder venir tant com voldria, cada nit penso en vosaltres i sobretot penso en els que hi ha dins d’aquests murs de les tres presons i a l’exili. Llibertat presos polítics i exiliats.

 • Gràcies per donar aquest moments cada nit per fer que tots els presos, esperin el teu BonaNit, viureu es molt emotiu, moltes gràcies Joan i com tu dius també els que t, acompanyen des de el primer dia, sempre et portarem al cor️

 • Gràcies a tu Joan bonanit, i a tot l equip que dia a dia esteu donant suport als nostres pressos politics, recordar lis que no estan sols, jo he estat algunes vegades amb vosaltres i la veritat és molt emocionant sentir la teva veu i la resposta de tots ells, estàs fent una bona feina, sou un gran equip amb un cor molt gran, us admiro, una abraçada molt forta des de Granollers ❤️️️️️️️️️️️️

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »